Informujemy, że ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. x
O nasAktualnościKontakt • Zadzwoń bądź napisz do nas: 508 156 783, e-mail: sklep@gieldagastronomiczna.pl


» przeczytaj wszystkie opinie

Urządzenie Sous-vide GN 2/3


Urządzenie Sous-vide GN 2/3

225264


Dostępność: produkt dostępny
Producent: Hendi
Finansowanie: brak
Cena producenta: 1 389,00 zł
Nasza cena z 21% rabatem:
1 101,61 zł
1 354,98 zł brutto

Negocjuj cenę!
-   +


Opis produktu:


 Rewelacyjne urządzenie do gotowania w niskich temperaturach SOUS-VIDE marki Hendi. Prezentowany model powinien znaleźć się na wyposażeniu każdej kuchni, pozwala na przyrządzanie smacznego i zdrowego jedzenia.

Urządzenie Sous Vide pozwala na przygotowanie wybornych potraw o bogatym smaku i konsystencji, których nie da się osiągnąć innymi znanymi metodami. Żywność nie traci aromatu ani wartości odżywczych, zachowuje witaminy, naturalne soki i pozostaje delikatna i soczysta. Metoda sous vide to jeden z najbardziej wydajnych sposobów wykorzystania zalet gotowania w niskiej temperaturze. w ten sposób można przygotować mięso,ryby, warzywa, a nawet owoce – wystarczy tylko ustawić odpowiednią temperaturę, a resztą zajmie się urządzenie. Stała niska temperatura zapewnia równomierne ugotowanie, a przy poprawnie ustawionej temperaturze potrawa nie może się nie udać. W przypadku gotowania w woreczku próżniowym, naturalne aromaty i soki wprowadzane są do żywności dając w efekcie wyśmienity smak i idealną konsystencję. Zastosowanie urządzenia Sous Vide optymalizuje pracę w kuchni. Żywność można przygotować z kilkugodzinnym albo nawet kilkudniowym wyprzedzeniem. Po przygotowaniu żywności można ją pozostawić w urządzeniu do momentu podania – żywność można tak zostawić na kilka godzin a nawet dni bez ryzyka zepsucia. Nawet najgrubsze kawałki mięsa zyskują miękkość i stają się soczyste.
Cechy produktu:
– Urządzenie do gotowania potraw zapakowanych w woreczki próżniowe
– Obudowa wykonana w całości ze stali nierdzewnej
– W zestawie separator, 4 przekładki ze stali
nierdzewnej
– Bardzo precyzyjny termostat z możliwością
regulacji temperatury od 45°C do 90°C
– Z uchwytami i kranem spustowym
– Możliwość szczelnego zamknięcia dzięki pokrywie
z uszczelką silikonową.

Parametry:
wymiary w mm: 363x335x(H)290
długość w mm: 335
szerokość w mm: 363
wysokość w mm: 290
moc (w): 400
napięcie (V): 230
pojemność (l) : 13



 

 

Przy zamówieniu produktów firmy Hendi powyżej 400 zł netto koszt transportu jest darmowy



Zobacz pozostałe w tej kategorii: