Informujemy, że ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania
i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
x
nowoczesne urządzenie nadążające za trendami niskotemperaturowej obróbki potraw; zaletą Sous-vide jest perfekcyjnie przygotowana potrawa posiadająca naturalny smak, aromat oraz konsystencję, przy jednoczesnym zachowaniu pełnej wartości odżywczej; szczególnie dobre rezultaty można osiągnąć przy obróbce mięsa i ryb - mięso jest smaczne, delikatne i wilgotne, czego często nie da się osiągnąć przy tradycyjnym pieczeniu lub smażeniu na patelni; nie dochodzi do mieszania smaków (jak np. w piekarniku); dzięki Sous-vide minimalizuje się straty wagi potrawy - dowiedziono, że nie są większe niż 5%; blokada zaworu spustowego