Informujemy, że ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. x
O nasAktualnościKontakt • Zadzwoń bądź napisz do nas: 508 156 783, e-mail: sklep@gieldagastronomiczna.pl


» przeczytaj wszystkie opinie

Ruszt do studzenia ciasta, HENDI, o320x(H)20mm Wariant podstawowy


Ruszt do studzenia ciasta, HENDI, o320x(H)20mm Wariant podstawowy

594032


Dostępność: produkt dostępny
Producent: Hendi
Finansowanie: Raty lub Leasing
Cena producenta: 37,00 zł
Nasza cena z 20% rabatem:
29,60 zł
36,41 zł brutto

Negocjuj cenę!
-   +


Opis produktu:


Ruszt do studzenia ciasta firmy HENDI to specjalnie zaprojektowana ażurowa konstrukcja, dzięki której możesz szybko i bez zbędnego wysiłku wystudzić oraz odparować wypieki. Może być również wykorzystywany do dekorowania, na przykład polewania lukrem czy czekoladą.

Wykonany ze stali nierdzewnej ze zintegrowanymi nóżkami.

Zróżnicowane zastosowanie:

– do studzenia wypieków – zapobiega zatrzymywaniu zbędnej wilgoci w wypieku, zbierającej się w wyniku parowania ciepła,

– do dekorowania wypieków, np. polewania lukrem czy czekoladą,

– jako ruszt grillowy oraz ruszt do brytfanny – ułatwia odprowadzanie tłuszczu z pieczonych mięs,

– jako ochrona blatu stołu, na którym ma być postawione gorące naczynie,

– jako stabilna podstawa pod formy silikonowe.

Grubość prętów – krawędź zewnętrzna: 3 mm.

Grubość prętów – kratka: 1,7 mm.

Przy zamówieniu produktów firmy Hendi powyżej 350 zł netto koszt transportu jest darmowy